14 tot 15 jun 2024
Banner - Jumbo Binnendijk Toernooi 2024 - vv Nunspeet - Nunspeet

Het Jumbo Binnendijk Toernooi is een jaarlijks voetbaltoernooi voor jeugd- en seniorenteams. Het toernooi wordt georganiseerd door vv Nunspeet en vindt plaats op Sportpark De Wiltsangh in Nunspeet. Het toernooi wordt gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën en klasse categorieën. Voor de jeugdteams zijn er poules voor MO13, O8, O9, O10, O11, O12, JO13, JO14 en JO15. Voor de seniorenteams zijn er poules voor 35-plus, 45-plus, G-team en MO13. De kosten voor deelname zijn € 20 per team voor de poule MO13 en gratis voor alle andere poules. Het toernooi start op 15 juni 2024 en de aanvangstijden zijn nog niet bekend.

Inschrijven

Inschrijven voor het Jumbo Binnendijk Toernooi kan door op de poule van uw team te klikken en het inschrijfformulier in te vullen.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie door op de poule van uw team te klikken en het contactformulier in te vullen.

Locatie
vv Nunspeet
Sportlaan 1
8072CA Nunspeet
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft, wat de aanvangstijden en eindtijden zijn. Met een gratis account kan je direct zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Login / Register