24 aug 2024
Banner - Koos Hoogenboom Toernooi 2024 - WDS’19 - Breda

Het Koos Hoogenboom Toernooi is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi voor jeugdteams van O10 t/m O17. Het toernooi wordt georganiseerd door WDS’19 uit Breda en vindt plaats op het sportpark van de club aan de Fazantstraat 12 in Breda.

Het is een populair toernooi waaraan jaarlijks zo’n 100 teams deelnemen.Het toernooi is vernoemd naar Koos Hoogenboom, een oud-voorzitter van WDS’19 die veel betekend heeft voor de jeugdopleiding van de club. Hoogenboom overleed in 2014 op 82-jarige leeftijd.

Het Koos Hoogenboom Toernooi wordt gespeeld in verschillende poules, afhankelijk van de leeftijd en het niveau van de teams. Er zijn poules voor O10, O11, O13, O15 en O17 teams. De poules worden ingedeeld op basis van de sterkte van de teams, zodat er spannende en gelijkwaardige wedstrijden ontstaan.De wedstrijden worden gespeeld op velden met kunstgras. Er zijn kleedkamers en douches aanwezig voor de teams. Voor de toeschouwers is er een gezellige kantine waar ze terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

Het Koos Hoogenboom Toernooi is een mooi opstarttoernooi voor jeugdteams om zich te meten met andere teams en om nieuwe tegenstanders te ontmoeten. Het is ook een gezellig toernooi waar spelers, trainers en ouders samen kunnen genieten van het voetbal.

Inschrijven

Teams die willen deelnemen aan het Koos Hoogenboom Toernooi kunnen zich inschrijven via de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule waar je team in speelt en vul het inschrijfformulier in.

Contact

Voor vragen over het Koos Hoogenboom Toernooi kun je contact opnemen met de organisatie van het toernooi via de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule van je team en vul het contactformulier in.

Tijden

Klik voor de aanvangstijden en eindtijden op de poule van je team. Hier vind je meer details over de poule.

Locatie
WDS’19
Sportpark Paradijs
Ganzerik 80
4822RK Breda
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft. Met een gratis account kan je in dit scherm al zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Bekijk de video hoe je een gratis account aanmaakt. Login / Register