29 mrt tot 08 jun 2024
Banner - KRSV Vredenburch Toernooi - KRSV Vredenburch - Rijswijk

Wat doe je als voetballer als de zomerstop voor de deur staat? Als je uitkijkt naar een EK, maar het vooruitzicht om voetbal alleen via een beeldscherm te ervaren toch wel een klein knoopje in je maag doet vormen? Tsja, lastige problemen allemaal…

Vredenburch zal het gemis een klein beetje compenseren. Op zaterdag 1 juni 2024 gooien we nog een keer de deuren open voor ons KRSV Vredenburch Tournament. Een toernooi dat bedoeld is om de kleine Messi’s, Ronaldootjes en de Frenkie de Jongetjes van de toekomst nog een keer de kans te geven om te laten zien waarom we altijd zo trots op ze zijn. We hopen dat jullie erbij zijn op deze zaterdag boordevol voetbal, gezelligheid, een hapje en een drankje. Twijfel niet te lang en geef je snel op, want de ervaring leert dat menigeen de gezelligheid van onze club waardeert en onze toernooien dan ook snel vol zitten!

Meer informatie:

Wil je meer informatie over het KRSV Vredenburch Toernooi? Klik dan op de poule van de leeftijdscategorie van jouw team. Hier vind je alle details over aanvangstijden, speelschema’s en andere praktische informatie.

Locatie
KRSV Vredenburch
Julialaantje 15B
2282NW Rijswijk
Poules
Alle poules zijn verlopen