17 aug 2024
Banner - Langeberg Ladies Cup - sv Langeberg - Brunssum

Op zaterdag 17 augustus 2024 organiseert sv Langeberg de Langeberg Ladies Cup ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van de club. Dit is een voetbaltoernooi voor damesteams van 16 jaar en ouder.

Een sportieve en gezellige dag:

De Langeberg Ladies Cup belooft een spannende en gezellige dag te worden voor alle deelnemende teams en supporters. De teams strijden om de felbegeerde beker en er zijn leuke prijzen voor de winnaars. Na afloop van het toernooi is er een feestavond in de kantine van sv Langeberg, waar je onder het genot van een hapje en drankje kunt nagenieten van de sportieve dag.

Poules en wedstrijden:

Het toernooi wordt gespeeld in poules van maximaal 5 teams. Elk team speelt vier wedstrijden van 25 minuten tegen de andere teams in de poule. Op de website van sv Langeberg vind je de indeling van de poules en het speelschema.

Meer informatie:

Wil je meer informatie over de Langeberg Ladies Cup? Klik dan op de “Meer informatie” link bij de poule of op de naam van de poule. Hier vind je alle details over aanvangstijden, eindtijden, spelregels, inschrijfgeld en meer.

Inschrijven:

Inschrijven voor de Langeberg Ladies Cup kan tot zondag 11 augustus 2024.

Locatie
sv Langeberg
Sportpark In de Struiken
Hendrick Avercamp 1
6445EK Brunssum
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft, wat de aanvangstijden en eindtijden zijn. Met een gratis account kan je direct zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Login / Register