Nevelhorsttoernooi

21 jun 2024
Banner - Nevelhorsttoernooi - DVC’26 - Didam

Voor de 20e maal in het bestaan van DVC’26 in Didam wordt er een groot 7 tegen 7 seniorentoernooi georganiseerd. Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 21 juni, zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2024. Hierbij wordt er op zaterdag de poulewedstrijden en op zondag de finales gespeeld. De vrijdag staat in het teken van het ontvangen van de deelnemende verenigingen, slaaptent inrichten en vanaf +/- 21.00 uur de feestavond.

Verenigingen die niet op vrijdag kunnen komen, kunnen zaterdagmorgen tot uiterlijk 09.00 uur aankomen. Zij kunnen dan niet deelnemen aan het ontbijtbuffet. 

Bourgondisch weekend

Op vrijdag beginnen we met de feestavond (met DJ), zaterdagmorgen ontbijtbuffet, zaterdagavond warm keuze menu, zaterdagavond feestavond (met DJ), zondagmorgen ontbijtbuffet, voetbaltoernooi en huisvesting (legertent).
Één thema voor het gehele weekend; wij willen er een bourgondisch weekend van maken, met de nadruk op feesten en eten. Er staan foodtrucks op het terrein om iedereen van maaltijden te voorzien.

Op zondagmiddag, vanaf 12.30 uur, zal er weer een DJ vroeg op het plein/terras aanwezig zijn om de stemming weer naar een hoogtepunt te brengen. 

Accommodatie

Legertenten

Prijzen

Deelname kost € 90,- per persoon, bij een minimale bezetting van 10 spelers (bij 7 tegen 7). Zorg er dus voor dat je voldoende spelers meeneemt naar ons toernooi.

Ook dit jaar dient elk elftal € 100,- borg te betalen. De borg wordt teruggestort wanneer de legertent schoon en heel achtergelaten wordt. Dat betekent dat je als team dus minimaal € 850,- moet betalen.

Locatie
DVC’26
De Nevelhorst
Vincwijcweg 12
6941RG Didam