15 jun 2024
Banner - Ron Visser Kaboutertournooi - vv De Wherevogels - Purmerend

Het Ron Visser Kaboutertournooi is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi voor de allerjongste voetballertjes en -stertjes van voetbalvereniging De Wherevogels te Purmerend.

Het toernooi is vernoemd naar Ron Visser, een oud-speler en -trainer van de club die zich jarenlang heeft ingezet voor de jeugd. Het toernooi is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 jaar en jonger en wordt gespeeld op een klein veld met kleine doeltjes.

Er zijn geen klasse-indelingen, zodat alle kinderen op hun eigen niveau kunnen voetballen. Het toernooi is gratis toegankelijk voor alle deelnemers en vindt plaats op 15 juni 2024. De aanvangstijd is nog niet bekend. Voor meer informatie en inschrijving kunt u terecht op de website van Voetbaltoernooien.info.

Inschrijven

Voor inschrijving klikt u op de poule en vult u het inschrijfformulier in.

Contact

Voor contact klikt u op de poule van uw team en vult u het contactformulier in.,

Locatie
vv De Wherevogels
Westerweg 41
1445AC Purmerend
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft, wat de aanvangstijden en eindtijden zijn. Met een gratis account kan je direct zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Login / Register