01 tot 15 jun 2024
Banner - sv Walcheren Toernooi - s.v. Walcheren - Vlissingen

Het sv Walcheren Toernooi is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi voor jeugdteams van O7 tot en met JO15. Het toernooi wordt georganiseerd door s.v. Walcheren uit Vlissingen en vindt plaats op de velden van de club aan de Dr. Wibautstraat in Vlissingen.Het toernooi wordt gespeeld in poules, waarbij de teams worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Er zijn poules voor de volgende leeftijdscategorieën: O7, O8, O9, O10, O11, O12, JO13, JO14 en JO15.Het toernooi is gratis toegankelijk voor publiek. Voor deelnemende teams zijn er inschrijfkosten, die variëren afhankelijk van de leeftijdscategorie.

Inschrijven

Teams die willen deelnemen aan het sv Walcheren Toernooi kunnen zich inschrijven via de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule waarin uw team uitkomt en vul het inschrijfformulier in.

Contact

Voor vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met de organisatie via het contactformulier op de website van Voetbaltoernooien.info. Klik op de poule waarin uw team uitkomt en vul het contactformulier in.

Tijden

Wilt u weten wanneer uw team speelt? Klik dan op de poule van uw team om de exacte aanvangs- en eindtijden van het toernooi te bekijken. Alle toernooi details zijn daar beschikbaar.

Locatie
s.v. Walcheren
Olympiaweg 9
4383BB Vlissingen
Poules
Alle poules zijn verlopen