Veteranentoernooi 2024

01 jun 2024
Banner - Veteranentoernooi 2024 - vv OWIOS - Oldebroek

Jullie zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het 49e Veteranentoernooi bij voetbalvereniging OWIOS. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni 2024.

Bij dit toernooi staat de gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel. Dit jaar doen er weer ploegen mee uit heel Nederland, van het noorden tot het zuiden van het land. Na afloop van het toernooi zal er natuurlijk weer live muziek aanwezig zijn voor een gezellige derde helft. Natuurlijk ontbreekt ook de grote pan met overheerlijke hamburgers en porties sate niet.

Het toernooi bevat sinds enkele jaren meerdere categorie├źn:
– Heren 11-tegen-11 op een groot speelveld
– Heren 7-tegen-7 op een half speelveld
– Dames 7-tegen-7 op een half speelveld (NIEUW dit jaar)

Het toernooi is bedoeld voor de vroegere strijders die nog actief zijn op de Nederlandse velden. In principe is het de bedoeling dat een team bestaat uit spelers en speelsters ouder dan 30 jaar. Uiteraard is het wel toegestaan om enkele dispensatiespelers mee te nemen. Het is zeker geen vereiste om een elftal te hebben die uitkomt in een veteranencompetitie. Je kunt dus ook ‘gewoon’ deelnemen met een lager seniorenelftal of een andere samenstelling van vroegere strijders.

Locatie
vv OWIOS
sportpark Bovenmolen
Bovenheigraaf 19
8096PJ Oldebroek