15 tot 16 jun 2024
Banner - vv Hillegersberg Jeugdtoernooi - vv Hillegersberg - Rotterdam

Op 15 en 16 juni 2024 organiseert vv Hillegersberg weer haar jaarlijkse Jeugdtoernooi voor meisjes- en jongenselftallen in de leeftijd van JO8 tot en met JO14 en MO10 en MO13.

Een weekend vol voetbalpret:

Het vv Hillegersberg Jeugdtoernooi is een gezellig en sportief evenement voor de hele familie. De kinderen kunnen hun voetbaltalenten tonen op de velden van vv Hillegersberg, terwijl de ouders en supporters kunnen genieten van spannende wedstrijden, lekkere hapjes en drankjes en een gezellige sfeer.

Poules en wedstrijden:

Het toernooi is verdeeld over verschillende poules per leeftijdscategorie. Elk team speelt 4 of 5 wedstrijden tegen andere teams van hetzelfde niveau. Op de website van vv Hillegersberg vind je de indeling van de poules en het speelschema.

Meer informatie:

Wil je meer informatie over het vv Hillegersberg Jeugdtoernooi? Klik dan op de “Meer informatie” link bij de poule van de leeftijd van jouw team. Hier vind je alle details over aanvangstijden, eindtijden, spelregels, inschrijfgeld en meer.

Locatie
vv Hillegersberg
Duivenpad 11
3055VE Rotterdam
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft, wat de aanvangstijden en eindtijden zijn. Met een gratis account kan je direct zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Login / Register