PH Almelo

Banner - PH Almelo - Almelo

PH Almelo is een voetbalclub gevestigd in Almelo, een stad in de provincie Overijssel, Nederland. De club werd opgericht in 1922 en heeft sindsdien een rijke geschiedenis in het lokale voetbal.

PH Almelo heeft zowel jeugd- als seniorenteams die deelnemen aan competities op regionaal niveau. De club staat bekend om zijn passie voor voetbal en heeft een sterke gemeenschapsband met de inwoners van Almelo.

Het sportpark van PH Almelo biedt een uitstekende accommodatie voor trainingen en wedstrijden. Hier komen spelers en supporters samen om het voetbal te beleven. Het sportpark is een belangrijke ontmoetingsplaats waar de gemeenschap van PH Almelo samenkomt om de wedstrijden te volgen en de sportieve prestaties van de club te ondersteunen.

PH Almelo heeft in de loop der jaren verschillende successen behaald in lokale competities en bekertoernooien. De club heeft een reputatie opgebouwd als een competitieve en goed georganiseerde vereniging met gepassioneerde spelers en betrokken vrijwilligers.

Adres
PH Almelo
Veenelandenweg 34
7608HB Almelo
Tournooien
Komende toernooien
Gespeelde toernooien