14 tot 16 jun 2024
Banner - Wout Brama Toernooi 2024 - PH Almelo - Almelo

Het Wout Brama Toernooi, georganiseerd door PH Almelo, is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi voor de jeugd. Het toernooi vindt plaats in Almelo, Nederland, en is bedoeld voor teams in de leeftijdscategorieën O6 tot en met JO15.

De eerste editie van het toernooi werd in 2007 georganiseerd en sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste jeugdtoernooien in Nederland, met deelnemende teams uit het hele land. Het toernooi is vernoemd naar Wout Brama, een Nederlandse profvoetballer die zijn carrière bij PH Almelo begon. Brama speelde voor clubs als FC Twente, PSV en Ajax en kwam 24 keer uit voor het Nederlands elftal.

Het Wout Brama Toernooi is een geweldige gelegenheid voor jonge voetballers om hun talenten te laten zien en zich te meten met leeftijdsgenoten van andere clubs. Het toernooi biedt ook een unieke kans voor scouts om talentvolle spelers te ontdekken. Naast het sportieve aspect is het Wout Brama Toernooi ook een gezellig evenement voor deelnemers, ouders en supporters. Er is een uitgebreid randprogramma met onder andere muziek, entertainment en foodtrucks.

Voor meer informatie over het Wout Brama Toernooi en om je team in te schrijven, vragen te stellen klik op de naam van de poule voor je team.

Locatie
PH Almelo
Veenelandenweg 34
7608HB Almelo
Poules
Alle poules zijn verlopen