s.v. Concordia-Wehl

Club details

s.v. Concordia-Wehl is een gewaardeerde Nederlandse amateurvoetbalclub gevestigd in Wehl, Gelderland. De club zag het levenslicht in 1914 en heeft sindsdien een rijke voetbaltraditie opgebouwd.

Bij Concordia-Wehl staat niet alleen het voetbal centraal, maar ook de saamhorigheid en betrokkenheid van de leden. De club organiseert allerlei activiteiten voor haar leden, waardoor er een hechte en gezellige sfeer heerst. Enkele bekende evenementen zijn het snerttoernooi/snertloop in januari, het indoor-out toernooi in juni en een jeugdtoernooi na afloop van de competitie. Maar ook bokbierdagen, voetbalkwissen en Ladies Nights worden gehouden in de sfeervolle kantine.

Sportpark De Grindslag vormt het thuisfront van Concordia-Wehl. Gelegen aan de Doesburgseweg 20, biedt het complex vijf officiële wedstrijdvelden. Het complex werd in 1999 volledig vernieuwd en behoort tot een van de mooiste amateurcomplexen in de regio. Het beschikt over veertien kleedkamers en voldoet aan alle moderne eisen om spelers en supporters een prettige ervaring te bieden.