08 tot 16 jun 2024
Banner - 22e editie Concordia Wehl jeugdtoernooi - sv Concordia-Wehl - Wehl

Van 8 tot en met 16 juni 2024 organiseert sv Concordia-Wehl haar 22e Jeugdtoernooi. Dit is een gezellig en sportief evenement voor meisjes- en jongenselftallen in de leeftijd van O6 tot en met O19.

Locatie:

Het toernooi vindt plaats op de sportvelden van sv Concordia-Wehl aan de Doesburgseweg 20 in Wehl.

Poules en wedstrijden:

Het toernooi is verdeeld over verschillende poules per leeftijdscategorie. Elk team speelt in de poule meerdere wedstrijden tegen andere teams van hetzelfde niveau.

Meer informatie:

Wil je meer informatie over het 22e Concordia Wehl Jeugdtoernooi? Klik dan op de “Meer informatie” link bij de poule van de leeftijd van jouw team, of klik op de naam van de poule. Hier vind je alle details over aanvangstijden, eindtijden, inschrijfgeld en meer.

Tijden:

Wilt u weten wanneer uw team speelt? Klik dan op de poule van uw team om de exacte aanvangs- en eindtijden van het toernooi te bekijken. Alle toernooi details zijn daar beschikbaar.

Locatie
sv Concordia-Wehl
Doesburgseweg 20
7031JC Wehl
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft, wat de aanvangstijden en eindtijden zijn. Met een gratis account kan je direct zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Login / Register