Almelo Cup 2023
Banner - Almelo Cup 2023 - PH Almelo - Almelo

In 2023 zal Stols Voetbal een nieuw gaaf onderbouw teamweekend gaan organiseren met een voetbaltoernooi in het stadion van Heracles Almelo en verblijf op een luxe Landal GreenParks vakantiepark.

De 1e editie van de Almelo Cup zal na het reguliere voetbalseizoen van vrijdag 2 tot zondag 4 juni 2023 plaats gaan vinden. Aan dit teamweekend kunnen JO8 t/m JO12 onderbouw teams van hoofdklasse en 1e klasse niveau deelnemen.

Het unieke van dit Almelo Cup teamweekend is dat de teams twee dagen in een echt voetbalstadion een toernooi zullen spelen en daarnaast op een luxe Landal GreenParks verblijven en overnachten. Voetbal op hoog niveau bij een groots opgezet toernooi, plezier maken als team en teambuilding zullen daarbij samen komen tijdens dit weekend.

Toernooi

Het toernooi vind plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juni waarbij alle teams beide dagen tijdens een dagdeel hun wedstrijden zullen spelen.

Alle wedstrijden zullen worden gespeeld in het Erve Asito stadion van Heracles Almelo.

Elk team speelt op beide dagen meerdere wedstrijden. Op zaterdag staan de poule wedstrijden op het programma en op zondag de finale wedstrijden. Er zal beide dagen een compact en strak schema zijn met korte wachttijden.

De wedstrijden zullen worden geleid door ervaren spelbegeleiders en scheidsrechters.

Het toernooi zal groots opgezet zijn met openingsceremonie voorafgaand het toernooi. De spelers zullen door middel van opkomst vanuit de spelerstunnel op spectaculaire wijze gepresenteerd worden aan het publiek. Dit zal een unieke ervaring worden die de kinderen nooit meer zullen vergeten!

Er zullen ook meerdere side-events aanwezig zijn rond het stadion waardoor het onmogelijk zal zijn voor de kinderen om zich te vervelen.

Als afsluiter van het weekend zal het toernooi met een feestelijke prijsuitreiking worden afgesloten met voor elk team een grote beker en elke speler een aandenken aan dit unieke teamweekend.

Locatie
Poules