15 tot 16 jun 2024
Banner - Han Brink Toernooi 2024 - SV Overbos - Hoofddorp

Liefhebbers van het spelletje, noteer alvast 15 en 16 juni 2024 in jullie agenda’s. Dan is er weer het jaarlijkse Han Brink Toernooi bij SV Overbos in Hoofddorp.

Een breed scala aan meiden- en damesteams is welkom om deel te nemen aan dit gezellige en sportieve toernooi.

Het Han Brink Toernooi staat garant voor leuke wedstrijden, op niveau ingedeeld. Beginners of ervaren speelsters, iedereen is welkom. Er wordt gespeeld in de poules Vrouwen, MO11, MO10, MO12, MO13, MO15, MO17 en MO20.

Klik op de poule waar jouw team in uitkomt en vul het inschrijfformulier in. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via het contactformulier op de betreffende poulepagina.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 15 en 16 juni 2024 bij SV Overbos in Hoofddorp!

Tijden

Wilt u weten wanneer uw team speelt? Klik dan op de poule van uw team om de exacte aanvangs- en eindtijden van het toernooi te bekijken. Alle toernooi details zijn daar beschikbaar.

Locatie
SV Overbos
Leenderbos 101
2134TZ Hoofddorp
Poules
Klik op de poule naam om de poule details te zien. In de poule details is te zien of een poule nog plaats heeft, wat de aanvangstijden en eindtijden zijn. Met een gratis account kan je direct zien of er voor een poule wel of geen plaats is. Login / Register